Προϊόντα για από τυρί (17)

Καπνιστό πλεχτό τυρί

Καπνιστό πλεχτό τυρί

Καπνιστή πλεξούδα τυριού
Σκαμόρτσα και Τυριά

Σκαμόρτσα και Τυριά

SCAMORZA ΚΑΙ CACIOCAVALLO ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ, ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΑ
Σαρδηνιακό Πεκορίνο - Σαρδηνιακό Πεκορίνο DOP

Σαρδηνιακό Πεκορίνο - Σαρδηνιακό Πεκορίνο DOP

Τα καλύτερα σαρδινικά πεκορίνο διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Μπουράτα από γάλα αγελάδας - Μπουράτα

Μπουράτα από γάλα αγελάδας - Μπουράτα

Καθαρή burrata από γάλα αγελάδας ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
Πεκονίνο Ρομάνο - Πεκονίνο Ρομάνο DOP

Πεκονίνο Ρομάνο - Πεκονίνο Ρομάνο DOP

Τα καλύτερα ρωμαϊκά πεκορίνο διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Τυπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Πλεξούδα βουβαλιού - Πλεξούδα γάλακτος βουβαλιού

Πλεξούδα βουβαλιού - Πλεξούδα γάλακτος βουβαλιού

Τρέτσια από βουβαλίσια γάλα DOP που παράγεται από την επεξεργασία της μοτσαρέλας. Το σχήμα αποκτάται πλέκοντας τη ζύμη, μετά τη διαδικασία της τέντωσης. Τύποι και Συσκευασίες Βάρος: από 100 γρ έως 4 κιλά ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 18 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 21 ΗΜΕΡΕΣ Κωδικοί: από 1702 έως 1715 / κωδικοί: από 2463 έως 2938 / κωδικοί: από 90 έως 1805
Μοτσαρέλα - Μοτσαρέλα από βουβάλι

Μοτσαρέλα - Μοτσαρέλα από βουβάλι

Η Μοτσαρέλα Μπουφάλα Καμπάνα DOP είναι ένα φρέσκο τυρί με ελαστική υφή που παράγεται αποκλειστικά από γάλα βουβαλιού της περιοχής προέλευσης. Το γάλα βουβαλιού έχει διαφορετική σύνθεση από αυτήν άλλων ζώων που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τυριού. Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με το αγελαδινό και το κατσικίσιο γάλα, είναι πιο πλούσιο σε πρωτεΐνες, λιπαρά και κυρίως ασβέστιο. Τύποι και Συσκευασίες Βάρος: από 25 γρ έως 2 κιλά ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 18 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 21 ΗΜΕΡΕΣ Κωδικοί: από 1702 έως 17
Βουβαλίσιο Caciocavallo - Caciocavallo από γάλα βουβαλιού

Βουβαλίσιο Caciocavallo - Caciocavallo από γάλα βουβαλιού

Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμό γάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου. Τύποι και Συσκευασίες Λευκό και Καπνιστό. Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος Κωδικός: CACIOFERR ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ
Cacetti Scamorza - Cacetti Scamorza

Cacetti Scamorza - Cacetti Scamorza

Cacetti καπνιστή λευκή scamorza από καθαρό γάλα αγελάδας ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
Ομογενοποιημένη Ρικότα - Ομογενοποιημένη Ρικότα

Ομογενοποιημένη Ρικότα - Ομογενοποιημένη Ρικότα

Πιο καθαρή ρικότα από ομογενοποιημένο γάλα αγελάδας ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
Scamorza - Scamorza από γάλα βουβαλιού

Scamorza - Scamorza από γάλα βουβαλιού

Η Σκαμόρτσα από Βουβάλι είναι ένα τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα βουβαλιού. Σε αντίθεση με τη σκαμόρτσα από αγελαδινό γάλα, έχει μια πιο μαλακή και πιο λευκή κρούστα, μια πιο υγρή υφή και μια πιο έντονη γεύση, που προέρχεται από το γάλα βουβαλιού. Τύποι και Συσκευασίες Λευκή και καπνιστή Μέγεθος: από 250 γρ έως 500 γρ συσκευασμένο κενό αέρος Κωδικός: FERRSCA1 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 30 ΗΜΕΡΕΣ
Καπνιστή Προβόλα

Καπνιστή Προβόλα

Καπνιστή Προβόλα Συστατικά: γάλα αγελάδας, αλάτι, πυτιά, γαλακτοκομικοί ζυμομύκητες ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
Μοτσαρέλα για πίτσα - Μοτσαρέλα από γάλα αγελάδας για πίτσα

Μοτσαρέλα για πίτσα - Μοτσαρέλα από γάλα αγελάδας για πίτσα

Σε αμόλυντους βοσκότοπους στο εσωτερικό της περιοχής Καμπανίας, εκτρέφονται επιλεγμένες αγελάδες, του οποίου το νόστιμο γάλα θα δώσει ζωή στη μοτσαρέλα αγελάδας. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, πολύ παρόμοιο με τη μοτσαρέλα από βουβάλι όσον αφορά την επεξεργασία. Στην εμφάνιση είναι λευκό με ιριδίζουσα απόχρωση και το μαλακό του εσωτερικό αποκαλύπτει μια ζύμη με πολύ λεπτές στρώσεις. Η μοτσαρέλα αγελάδας έχει ήπια γεύση, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολα αναγνωρίσιμη για τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά. Εκτός από την κατανάλωση φρέσκια, συχνά χρησιμοποιείται ως συστατικό για μαγείρεμα. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι η πίτσα, όπου προστίθεται για να της δώσει μια διαφορετική γεύση από την συνηθισμένη.
Burrata di bufala - Φρέσκια Burrata από γάλα βουβαλιού

Burrata di bufala - Φρέσκια Burrata από γάλα βουβαλιού

Η μπουράτα, ένα τυρί με ελαστική ζύμη, παράγεται στην Πούλια, συγκεκριμένα στην πόλη Άντρια. Αυτή η χειροποίητη σακούλα με ελαστική ζύμη που περιέχει μια καρδιά από Στρατσιατέλα είναι σήμερα μία από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ της Πούλια. Συστατικά: Γάλα, κρέμα, αλάτι, τρούφα (3%) – ή γκοργκονζόλα, πυτιά, χωρίς συντηρητικά. Τύποι και Συσκευασίες ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 15 ΗΜΕΡΕΣ Κωδικός: BURRATP.
Ρικότα από βουβάλι - Ρικότα από γάλα βουβαλιού

Ρικότα από βουβάλι - Ρικότα από γάλα βουβαλιού

Η ρικότα από βουβαλίσιο γάλα είναι ένα μαλακό τυρί που παρασκευάζεται από τον ορό που απομένει από την επεξεργασία της βουβαλίσιας μοτσαρέλας. Η υφή του είναι μαλακή και κόκκινη, αλλά ποτέ αμμώδης. Η μυρωδιά του βουβαλίσιου γάλακτος δεν έχει την ίδια ένταση με αυτή της μοτσαρέλας, γι' αυτό ταιριάζει καλά τόσο με γλυκά όσο και με αλμυρά πιάτα. Ένα φρέσκο τυρί πλούσιο σε Τύποι και Συσκευασίες Βάρος: 250 γρ και 1 κιλό Θερμοσφραγισμένο δίσκο Κωδικοί: 321 / 321b Διάρκεια ζωής: 21 ημέρες
Τυρί Grana Padano - Grana Padano

Τυρί Grana Padano - Grana Padano

Grana Padano ολόκληρους τροχούς επιθετική τιμή
Γκρανά Παδάνо - Γκρανά Παδάνo DOP

Γκρανά Παδάνо - Γκρανά Παδάνo DOP

Το Grana Padano DOP είναι ένα ημιπαχύ τυρί που παράγεται σε μια εκτενή περιοχή της Βόρειας Ιταλίας, η οποία περιλαμβάνει το Πιεμόντε, τη Λομβαρδία, το Βένετο (εκτός από το Μπελούνο), την επαρχία του Τρέντο και την Εμίλια-Ρομάνια, στις περιοχές της Μπολόνια (στα δεξιά του ποταμού Ρένο), της Φεράρα, του Φορλί-Τσεσένα, της Πιατσέντσα, της Ραβέννα και της Ρίμινι. Βασισμένο σε γάλα αγελάδας, που τρέφεται με φυσικές ζωοτροφές, το Grana Padano DOP χαρακτηρίζεται από την τυπική κυλινδρική του μορφή με την ελαφρώς κυρτή πλευρική άκρη – ή σκαλζό. Έχει κυλινδρικό σχήμα με διάμετρο από 35 έως 45 εκ. και ελάχιστο βάρος 24 κιλά. Κατά την παραγωγή του, το γάλα πρώτα αποβουτυρώνεται και στη συνέχεια ενσωματώνεται με το πυτιά από μοσχάρι. Η πήξη που προκύπτει θερμαίνεται σε θερμοκρασία 53°-56°, και γι' αυτό το Grana Padano ορίζεται ως τυρί με μαγειρεμένη ζύμη. Τα σωματίδια της πήξης αφήνονται στη συνέχεια να ξεκουραστούν ώστε να συμπυκνωθούν, και μετά περνούν σε καλούπια όπου παραμένουν για τουλάχιστον δύο ημέρες.